ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα 2021 - Πάρκο Φλοίσβος: Παραμυθένιες γιορτές με τον Αη Βασίλη

Χριστούγεννα 2021 - Πάρκο Φλοίσβος: Παραμυθένιες γιορτές με τον Αη Βασίλη
Ένα παραμυθένιο τοπίο για τα Χριστούγεννα με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια υπόσχεται το Πάρκο Φλοίσβου ΙΝΤΙΜ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο ανανεωμένος πολυχώρος στο Πάρκο Φλοίσβου φόρεσε τα γιορτινά του και καλεί για μια ακόμα χρονιά μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν στο πάρκο του Αη Βασίλη.

Το πάρκο Φλοίσβος που φιλοξενεί τον Αη Βασίλη υπόσχεται να κάνει τις γιορτές ακόμα πιο μαγικές.

Θα είναι ανοικτό από τις 2 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου από τις 10:00 - 21:00 σε ένα ονειρικό παραμυθένιο τοπίο με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια.

«Μπορείτε να ενοικιάσετε κι εσείς ένα ξυλινο σπιτάκι στη χριστουγεννιτικη αγορά του Παρκου του Αη Βασίλη!! Σε ένα παραμυθένιο τοπίο με χρωματα και αρώματα γιορτών. Διάρκεια 2 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου», γράφουν οι υπεύθυνοι του πάρκου σε ανάρτησή τους στα social media.

Τα μέτρα προστασίας

Όσον αφορά τα μέτρα προστασίας, οι υπεύθυνοι ενημερώνουν πως το πάρκο του Αη Βασίλη βρίσκεται εντός του πάρκου του Φλοίσβου, το οποίο είναι πάρκο, άρα τελείως εξωτερικός χωρος.

Παρόλα αυτά προς το παρόν όπως ισχύει, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους εάν δεν φέρετε πιστοποιητικό εμβολιασμού χρειάζεται να έχετε rapid test εντός 48ωρου ή PCR εντός 72 ωρών.

Για τα παιδακια εως 4 ετών χρειάζεται να φέρουν self test εντός 24ωρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ