Λαμία: Πλημμύρισε ο Σπερχειός ποταμός από την κακοκαιρία – Αποκλείστηκαν χωριά
Προβλήματα και στη Λαμία προκαλεί η κακοκαιρία, με τον Σπερχειό ποταμό να έχει πλημμυρίσει και τα νερά να έχουν φτάσει στα γύρω χωριά.
Στο δρόμο προς Φραντζή - Γοργοπόταμο, αλλά στον επαρχιακό δρόμο από Λαμία, προς Κωσταλέξι, Κομποτάδες, Μεξιάτες, Λουτρά Υπάτης και τις άλλες κοινότητες της περιοχής, τα νερά του ποταμού έφτασαν στο δρόμο, με αποτέλεσμα η Τροχαία το πρωί του Σαββάτου να διακόψει την κυκλοφορία, η οποία μέχρι νεοτέρας θα γίνεται από παρακαμπτηρίους επαρχιακούς οδούς.
Στα σημεία έχει σπεύσει από την πρώτη στιγμή συνεργείο του Δήμου Λαμιέων με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κώστα Ξεφλούδα, ο οποίος ενημέρωσε ότι παρακολουθούν την στάθμη του νερού σε όλα τα επικίνδυνα σημεία και είναι σε ετοιμότητα για να παρέμβουν.
Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους δυο δρόμους ήταν επιβεβλημένη για την ασφάλεια των οδηγών και των επιβατών, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Σε εξέλιξη το φοιτητικό συλλαλητήριο για τα Τέμπη στα Προπύλαια (pics&vid)
12:21
FutuReady 2026: Η Παπαστράτος ενδυναμώνει τη Γενιά Ζ για το μέλλον της εργασίας στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
12:17
Απαγορεύουν στον πρώην πρίγκιπα Άντριου να ιππεύει όσο είναι σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα
12:11
Ιαπωνία: Ρομπότ με μορφή φιδιού θα αποσύρει ραδιενεργά συντρίμμια από τη Φουκουσίμα (pic)
12:06