ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα 2021: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Πειραιά

Χριστούγεννα 2021: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Πειραιά
To ύψους 19 μέτρων δέντρο έχει στολιστεί με περισσότερα από 100.000 λαμπιόνια INTIME/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Φωταγωγήθηκε το βράδυ της Κυριακής το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Πειραιά, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου.

Το κάλεσμα έγινε από τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ενώ πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην τελετή. Το άναμμα του δέντρου συνοδεύτηκε από δεκάδες βεγγαλικά.

To ύψους 19 μέτρων δέντρο έχει στολιστεί με περισσότερα από 100.000 λαμπιόνια. Προέρχεται από το Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου και δωρίστηκε στον Δήμο Πειραιά από το Ταμείο Διοίκησης και Διαχείρισης Πανεπιστημιακών Δασών του Α.Π.Θ..

Ο στολισμός του είναι εμπνευσμένος από μια αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη ιστορία αυτή του «Καρυοθραύστη», δημιουργώντας μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης.

Λίγες ημέρες αργότερα, στην πρόσοψη του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα προβάλλεται ένα ψηφιακό υπερθέαμα, με τη μέθοδο του 3d animation mapping, γεμάτο από γιορτινά χρώματα, μαγικές εικόνες και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, μια σειρά φωτεινών, ψηφιακών θεαμάτων και ψυχαγωγικών δράσεων με στόχο να μεταδώσει τη μαγεία και τη λάμψη των εορτών στην πόλη μας, προσδίδοντας χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε κάθε γειτονιά, σε μια δύσκολη συγκυρία, λόγω της πανδημίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ