ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη δολοφονία στο Γαλάτσι: Καρέ - καρέ οι έρευνες της αστυνομίας έξω από το γυμναστήριο

Μαφιόζικη δολοφονία στο Γαλάτσι: Καρέ - καρέ οι έρευνες της αστυνομίας έξω από το γυμναστήριο
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή, προσπάθησαν να εντοπίσουν τη διαδρομή της μηχανής στην οποία επέβαιναν οι δράστες και διέφυγαν μετά τη δολοφονία ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έσπευσε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, 6 Δεκεμβρίου έξω από το γυμναστήριο επί της οδού Εκάβης στο Γαλάτσι όπου δολοφονήθηκε ένας 45χρονος άνδρας.

Ο 45χρονος, έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο από τις σφαίρες των δραστών οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και μόλις εντόπισαν το θύμα τους, έξω από το γυμναστήριο άρχισαν να πυροβολούν.

Οι αρχές ασφαλείας κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου από ανθρώπους της νύχτας.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή, προσπάθησαν να εντοπίσουν τη διαδρομή της μηχανής και των δραστών που κατάφεραν ένα τέτοιο χτύπημα με θράσος μια ώρα που η κίνηση είναι αυξημένη και αρκετοί μάρτυρες θα μπορούσαν να είναι μπροστά στο περιστατικό.

Το θύμα είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση σωματικών βλαβών μετά από συμπλοκή που είχε γίνει μέσα σε καφετέρια.

Οι πληροφορίες, που είχαν οι Αρχές το τελευταίο διάστημα ανέφεραν ότι είχε μπει στο στόχαστρο αντίπαλων ομάδων, καθώς στα σκοτεινά σοκάκια της νύχτας είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο 45χρονος είχε εμπλοκή με δραστηριότητες πολύ γνωστού ανθρώπου της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από μερικούς μήνες στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ