Μαγευτική θέα από τη χριστουγεννιάτικη πλατεία Αριστοτέλους
Ανανεώθηκε:
Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα αποτελεί ο στολισμός της πλατείας Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.
Το βλέμμα του επισκέπτη χάνεται στον υπέροχο φωτισμό όπου κυριαρχεί το απαλό γαλάζιο χρώμα ενώ το Χριστουγεννιάτικο δένδρο ύψους 18 μέτρων από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής που δεσπόζει στην πλατεία Αριστοτέλους δίνει μια νότα μαγείας στην πόλη.
Πενήντα ακόμα μικρότερα δέντρα βρίσκονται διάσπαρτα στην πλατεία περιμετρικά του κεντρικού.
Το χριστουγεννιάτικο σκηνικό συμπληρώνεται από τους κόκκινους πύργους που διαθέτουν φωτιστικό εξοπλισμό, από δύο σκανδιναβικού τύπου σπιτάκια, ενώ σε όλο τον άξονα της Αριστοτέλους έχουν τοποθετηθεί περίπου 500 φυσικά δέντρα που κοσμούν τα παρτέρια.
Για πρώτη φορά, φέτος, φωτίστηκαν οδικοί άξονες όπως οι Βασ. Ολγας, Προξένου Κορομηλά και Παπαναστασίου, που σε συνδυασμό με τον μπλε φωτισμό του πεζόδρομου της Αγίας Σοφίας μαγνητίζουν τα βλέμματα, ενώ δέντρα και φάτνες έχουν τοποθετηθεί σε κάθε δημοτική ενότητα.
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ
23:57
Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση επενδύει στη Sporos Μeals
23:53
Βαλένθια - Παναθηναϊκός 67-68: Το «τριφύλλι» έκανε το «break» φόντο το Final Four της Αθήνας
23:47
Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν μετρό και λεωφορεία - «Δεμένα» τα πλοία, «χειρόφρενο» στα τρένα
23:46