ΕΛΛΑΔΑ

Χριστουγεννιάτικη βόλτα στον μαγικό κόσμο του ΚΠΙΣΝ

Χριστουγεννιάτικη βόλτα στον μαγικό κόσμο του ΚΠΙΣΝ
Φωτεινές εγκαταστάσεις δίνουν ένα λαμπερό τόνο στο βραδινό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και το παγοδρόμιο στο υπέροχα φωτισμένο Κανάλι χαρίζει στα παιδιά στιγμές χαράς ΙΝΤΙΜΕ / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Τον μαγικό κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) επέλεξαν εκατοντάδες πολίτες για τον περίπατό τους τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Φωτεινές εγκαταστάσεις δίνουν ένα λαμπερό τόνο στο βραδινό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ενώ το παγοδρόμιο στο υπέροχα φωτισμένο Κανάλι χαρίζει στα παιδιά στιγμές χαράς.

Εξαιτίας των πρόσφατων μέτρων για την αντιμετώπιση της Covid-19, υπό το φως της μετάλλαξης Όμικρον, το ΚΠΙΣΝ έχει ακυρώσει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις παρουσία κοινού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΠΙΣΝ, ακυρώνεται επίσης και ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, το SNF RUN: 2022 FIRST RUN.

Ωστόσο, με την έλευση του νέου χρόνου, θα υπάρξει ένα θεαματικό σόου πυροτεχνημάτων το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2, με οικοδέσποινα της μετάδοσης την ηθοποιό Νάντια Κοντογεώργη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ