Χειμωνιάτικη βόλτα στην Ακρόπολη
Ανανεώθηκε:
Ακόμη και με τα αυστηρά μέτρα κατά του κορωνοϊού, όπως είναι η χρήση της μάσκας, η εμπειρία της επίσκεψης στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης είναι μοναδική.
Δεν είναι λίγοι, τουρίστες ή μη, που ακόμη και μια μέρα συννεφιασμένη και βροχερή, όπως η σημερινή, επέλεξαν να κάνουν μια βόλτα στην Ακρόπολη. Μεταξύ τους και μαθητές που εκμεταλλεύτηκαν την τελευταία ημέρα πριν την επιστροφή στο σχολείο για μια «εναλλακτική δράση».
Ο Παρθενώνας είναι το δυνατό «ατού» της Αθήνας· ο πιο ισχυρός πόλος έλξης για τους τουρίστες, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες. Το γεγονός, δε, ότι τηρούνται αυστηρά πρωτόκολλα κατά του κορωνοϊού και στους χώρους πολιτισμού είναι ένας καθοριστικός παράγοντας που ενισχύει το τουριστικό προϊόν της χώρας.
Έως τις 30 Απριλίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού
01:00
ΕΝΦΙΑ : Πού θα βρείτε αναρτημένα τα εκκαθαριστικά - Ποια τα νέα δεδομένα
00:30
«Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο» λέει η Μελόνι
23:59
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ 17Η ΜΕΡΑ: Στο κόκκινο η κόντρα ΗΠΑ - ΕΕ για τα Στενά του Ορμούζ - Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
23:54