ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη σε άτυπο τζαμί στο κέντρο της Αθήνας: Εικόνες από το σημείο

Έκρηξη σε άτυπο τζαμί στο κέντρο της Αθήνας: Εικόνες από το σημείο
Σμπαραλιασμένα παρμπρίζ αυτοκινήτων, διαλυμένες τζαμαρίες. Αυτή είναι η εικόνα που αντίκριζαν οι περαστικοί την Κυριακή έξω από ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Στεφάνου Βυζαντίου 22, στα Κάτω Πατήσια, όπου τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη μηχανισμού. INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σμπαραλιασμένα παρμπρίζ αυτοκινήτων, διαλυμένες τζαμαρίες. Αυτή είναι η εικόνα που αντίκριζαν οι περαστικοί την Κυριακή έξω από ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Στεφάνου Βυζαντίου 22, στα Κάτω Πατήσια, όπου τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιούταν ως άτυπο τζαμί.

Ειδικότερα, άγνωστοι τα ξημερώματα τοποθέτησαν το μηχανισμό με αποτέλεσμα από την έκρηξη, ευτυχώς να μη σημειωθούν τραυματισμοί από διερχόμενους πολίτες, όμως προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη, μέσα στο χώρο δεν υπήρχαν άτομα, ενώ αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τα υπολείμματα του μηχανισμού, για να διαπιστώσουν ποια ήταν και η συνδεσμολογία του.

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχουν βρει τα στοιχεία εκείνα που θα τους έδιναν και μια καλύτερη εικόνα για την κατασκευή του εκρηκτικού μηχανισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ