ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καρέ - καρέ η μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού - Αποδοκιμασίες από κατοίκους

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καρέ - καρέ η μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού - Αποδοκιμασίες από κατοίκους
Η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης Τζωρτζίνας, ενώ οδηγείται από ισχυρή αστυνομική δύναμη στις φυλακές Κορυδαλλού CNN Greece / Αλέξανδρος Γαστεράτος

Στις φυλακές Κορυδαλλού μετήχθη το πρωί της Τρίτης η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απόφαση της ανακρίτριας για την προφυλάκισή της.

Η κατηγορούμενη πέρασε το κατώφλι των φυλακών λίγο μετά τις 09:00 το πρωί συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ δέχθηκε νέες σφοδρές αποδοκιμασίες από κατοίκους του Κορυδαλλού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κρατηθεί προσωρινά στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού -γνωστή και ως πτέρυγα VIP- όπου θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μάλιστα, λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά της το πρώτο διάστημα θα προαυλίζεται μόνη της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του CNN Greece, ο Κορυδαλλός προκρίθηκε για δύο λόγους:

Πρώτον διότι η ανάκριση για την «ανθρωποκτονία από πρόθεση» της Τζωρτζίνας συνεχίζεται και ενδεχομένως απαιτηθούν περαιτέρω εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη 18η ανακρίτρια Αθηνών, την ίδια στιγμή που ήδη έχουν τεθεί στο εισαγγελικό μικροσκόπιο οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας.

Δεύτερον διότι στις φυλακές Ελεώνα Θηβών η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν «ανεπιθύμητη» γεγονός που είχε εκφραστεί από τις περίπου 320 κρατούμενες του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στις Αρχές αναφορικά με την ασφάλεια της 33χρονης.

Στον Κορυδαλλό η Πισπιρίγκου θα κρατηθεί σε απομόνωση ώστε να μην έρχεται σε επαφή με συγκρατούμενές της για λόγους προστασίας της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απολογία, η προφυλάκιση και ο δρόμος προς τον Κορυδαλλό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ