ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - Θεσσαλονίκη: Προβλήματα και πλημμυρισμένοι δρόμοι από το ισχυρό μπουρίνι

Καιρός - Θεσσαλονίκη: Προβλήματα και πλημμυρισμένοι δρόμοι από το ισχυρό μπουρίνι
Κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, κάδοι απορριμμάτων παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, ενώ σημειώθηκαν μικροσυγκρούσεις με υλικές μόνο ζημιές INTIME / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αρκετά προβλήματα προκάλεσε το ισχυρό μπουρίνι στη Θεσσαλονίκη, που έπληξε το σύνολο του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Κύρια χαρακτηριστικά του η έντονη βροχόπτωση συνοδευόμενη από βροντές και κεραυνούς, αλλά και δυνατές ριπές ανέμων και χαλαζόπτωση.

Κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, κάδοι απορριμμάτων παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, ενώ σημειώθηκαν μικροσυγκρούσεις με υλικές μόνο ζημιές.

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί τουλάχιστον 20 κλήσεις για κοπές δέντρων και αντλήσεις υδάτων από περιοχές των Αμπελοκήπων, Κορδελιού, Μενεμένης και περιοχές των δήμων Πυλαίας-Χορτιάτη και Λαγκαδά.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η οδός Λαγκαδά πλημμύρισε και τα αυτοκίνητα που κινούνταν σε αυτήν βρίσκονται ακινητοποιημένα με αλάρμ πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.

Ακινητοποιημένα βρίσκονται και πολλά οχήματα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι σχεδόν αδύνατη.

Mε δυσκολία κινούνται τα οχήματα στην οδό Μοναστηρίου, 26ης Οκτωβρίου ενώ εγκλωβίστηκαν για λίγα λεπτά, μερικά αυτοκίνητα στην οδό Αγίων Πάντων κάτω από την γέφυρα.

Πλημμυρισμένος είναι και ο δρόμος κάτω από την αερογέφυρα της Σταυρούπολης.

Σε ποτάμια μετατράπηκαν και οι δρόμοι γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όσο και στην παραλιακή της πόλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ