ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σοκαριστικές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σοκαριστικές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας
ΑΠΕ- ΜΠΕ / ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ

Οι εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ώρα που οι προσπάθειες απεγκλωβισμού επιβατών συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι ανθρώπινες απώλειες.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, οι προσπάθειες έρευνας των Πυροσβεστικών Δυνάμεων διεξάγονται υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης Και έχουν επικεντρωθεί στα δύο πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Παρά τις αμείωτες προσπάθειες, ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να ανεβαίνει και σύμφωνα με το νέο επίσημο απολογισμό – στις 10:00 πμ - ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 38, ενώ στα νοσοκομεία μεταφέρθηκαν 85 τραυματίες, από τους οποίους οι 53 παραμένουν για νοσηλεία.

Σημειώνεται πως οι οικείοι και οι συγγενείς των επιβατών της αμαξοστοιχίας της Hellenic Train που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2410683175 και 76 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προκειμένου να πάρουν πληροφορίες για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη καθώς και για όσους έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ