Στους δρόμους διανυκτέρευσαν οι κάτοικοι της Ηπείρου
Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία προκάλεσαν στους κατοίκους των Ιωαννίνων κι άλλων περιοχών, τα 5,2 Ρίχτερ που ταρακούνησαν το βράδυ του Σαββάτου την Ήπειρο. Ο σεισμός έβγαλε τους κατοίκους στους δρόμους και τις πλατείες, ενώ η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα, που συνοδεύονταν κι από βοή, είχε σαν αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός ανθρώπων να διανυκτερεύσει στους δρόμους, τις πλατείες, τα αυτοκίνητα.
Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία προκάλεσαν στους κατοίκους των Ιωαννίνων κι άλλων περιοχών, τα 5,2 Ρίχτερ που ταρακούνησαν το βράδυ του Σαββάτου την Ήπειρο.
Ο σεισμός έβγαλε τους κατοίκους στους δρόμους και τις πλατείες, ενώ η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα, που συνοδεύονταν κι από βοή, είχε σαν αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός ανθρώπων να διανυκτερεύσει στους δρόμους, τις πλατείες, τα αυτοκίνητα.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός
06:30
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
06:00
Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ την τελευταία Κυριακή (28/12) του χρόνου
05:00
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00