Στον εισαγγελέα οι οκτώ συλληφθέντες για την υπόθεση Λεμπιδάκη (pics)
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με τη συνοδεία δεκάδων αστυνομικών και υπό τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου που συγκεντρώθηκε στην περιοχή, οι οκτώ συλληφθέντες για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου λίγο μετά τις 18:00.
Οι συλληφθέντες για την απαγωγή του επιχειρηματία, μαζί με τους συνηγόρους υπεράσπισής τους αναμένεται να απολογηθούν και να ακούσουν από τον εισαγγελέα τις κατηγορίες που τους βαρύνουν, όπως αναφέρει το e-kriti.


Στα δικαστήρια του Ηρακλείου, πέρα από τους αστυνομικούς και τους δεκάδες δημοσιογράφους, εικονολήπτες και φωτογράφους, έχει συγκεντρωθεί και πλήθος κόσμου που φώναζε: «Ντροπή σας», «ντροπή σας αλήτες».


ΧΡΗΜΑ
Νέο καθεστώς παραγραφής χρεών το 2026: Ποιες οι προβλεπόμενες αλλαγές
04:00
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός τουρισμός: Ποιες περιοχές καλύπτουν τα voucher - Ποια τα οφέλη για τους κατόχους
03:00
ΧΡΗΜΑ
ΑΑΔΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
02:00
ΧΡΗΜΑ
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Ιανουαρίου
01:00
ΧΡΗΜΑ