Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στο Κέντρο Πληροφορικής του ΥΠΟΙΚ στο Μοσχάτο (video)
Μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας επιτέθηκαν στις 6:00 το πρωί της Κυριακής, στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών στο Μοσχάτο.
Ειδικότερα, οκτώ άτομα με βαριοπούλες και σφυριά, έσπασαν τις τζαμαρίες των γραφείων του ΚΕΠΥΟ, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Χανδρή, και στη συνέχεια διέφυγαν. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
«Με τη κίνηση μας αυτή, επιστρέψαμε ένα ελάχιστο ποσοστό της βίας που καθημερινά δεχόμαστε όλοι μας προσπαθώντας να καλύψουμε τους φόρους που έχουν ορίσει για εμάς οι εξουσιαστές», αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Το κτήριο της ΓΓΠΣ το επισκέφθηκε μετά την επίθεση ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής δεδομένου ότι σε αυτό βρίσκονται οι serves της Αρχής. Ο κ. Πιτσιλής διαβεβαίωσε πως εξοπλισμός και δεδομένα είναι ασφαλή, ωστόσο έθεσε θέμα αρτιότερης φύλαξης της ΓΓΠΣ.
Νέα ανάρτηση Τραμπ για τη Βενεζουέλα: Αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος» της χώρας
09:10
Χρυσές Σφαίρες 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ απόλυτος νικητής - Κέρδισε και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
09:08
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58
Ρομπίνα Αμινιάν: Η νέα Μαχσά Αμινί του Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι, δεν επέτρεψαν την ταφή της
08:52