Αναζητώντας φυσιολογικούς ρυθμούς μετά την έκρηξη στον ΣΕΒ
Μετά από τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής στο σημείο που εξερράγη η βόμβα άνοιξε ο δρόμος και οι φανερώθηκε το μέγεθος των ζημιών τόσο στον Σϋνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) όσο και στην κυπριακή Πρεσβεία, αλλά και στις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην περιοχή, οπού οι ιδιοκτήτες τους προσπαθούν να επανέλθουν στους φυσιολογικούς ρυθμούς, επισκευάζοντας τις ζημιές.
Τζάμια, πόρτες, μάρμαρα, χώματα και σίδερα συνθέτουν την εικόνα που αντικρίζει κανείς στην οδό Ξενοφώντος.
Στο πάρκινγκ που διατηρεί απέναντί από τα γραφεία του ΣΕΒ βρέθηκε ο ιδιοκτήτης Νικος Ντόρβας, ο οποίος μίλησε για της ζημιές που υπέστη η επιχείρηση του, αλλά και για τον υπάλληλο του που βρισκόταν στο σημείο την ώρα της έκρηξης και απομακρύνθηκε από το σημείο λίγα λεπτά πριν σκάσει ο ωρολογιακός μηχανισμός.
Οι επιχειρηματίες της περιοχής θέλουν σύντομα και λόγω Χριστουγέννων να ξεχαστεί το θέμα και να επουλωθούν οι ανοικτές πληγές.
Θεσσαλονίκη: Μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η λειτουργία της γραμμής Μ1 που αντικατέστησε το μετρό
13:02
Θεοδωρικάκος: «Ο νέος αναπτυξιακός προβλέπει ένα δισ. ευρώ για τη στήριξη παραγωγικών επενδύσεων»
12:50
Αστέρες του Χόλιγουντ τίμησαν τον Μπρουνέλο Κουτσινέλι στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του
12:40
Αυθεντικά μεξικανικά vibes και ηχηρές υπογραφές σε ένα Barra & Cantina Mexicana στο Ψυχικό
12:30