Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο κτίριο που στεγάζεται η εφορία Γλυφάδας
Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής στο υπόγειο του κτιρίου που στεγάζεται η εφορία της Γλυφάδας.
Συγκεκριμένα, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο κτίριο της οδού Δημητρίου Γούναρη στη Γλυφάδας.
Όπως τόνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από τη φωτιά έχουν καταστραφεί ολοσχερώς αυτοκίνητα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστός έως αυτή την ώρα ο ακριβής αριθμός τους.
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε ορόφους του κτιρίου, όπου στεγάζονται καταστήματα, γραφεία και υπηρεσίες της εφορίας.
Αυτή την ώρα συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 20 Απριλίου Αθανασίου και Χατζηβασιλείου στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
13:13
ΕΛΛΑΔΑ
Χίος: Ενώπιον του εισαγγελέα οι τρεις από τους επτά συλληφθέντες που κατασκεύαζαν ρουκέτες (vid)
13:09
CULTURE
Juilliard String Quartet: Το θρυλικό κουαρτέτο εγχόρδων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:03
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μηταράκης: «Κινήθηκα απολύτως στο πλαίσιο του Συντάγματος – Ζητώ άμεσα την άρση της ασυλίας μου» (vid)
13:02
ΠΟΛΙΤΙΚΗ