ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Στην εντατική ο Διοικητής της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων μετά από τροχαίο

Φθιώτιδα: Στην εντατική ο Διοικητής της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων μετά από τροχαίο
EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/φωτογραφία αρχείου

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται από τη Δευτέρα ο Διοικητής του Α’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλης Ριζάκος, έπειτα από τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Εθνική οδό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Διοικητής φέρει πολλαπλά κατάγματα, με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και μια 46χρονη συνάδελφός του, η οποία τραυματίστηκε επίσης στο ίδιο τροχαίο, που σημειώθηκε στο 148ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, κοντά στις Λιβανάτες, στο ρεύμα προς Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής με δύο συναδέλφους του έφτασαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν ΙΧ το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα κι από τη μηχανή του έβγαινε καπνός.

IMG 13711

Το συμβατικό αυτοκίνητο με το φάρο του αναμμένο στάθμευσε στη ΛΕΑ πίσω από το ακινητοποιημένο όχημα και ο συνοδηγός αστυνομικός κατέβηκε με τον πυροσβεστήρα για να βοηθήσει, με τους δυο συναδέλφους του να παραμένουν στο όχημα, το οποίο λίγες στιγμές αργότερα χτυπήθηκε με σφοδρότητα από διερχόμενο όχημα.

troxaio ethniki11

Ο Διοικητής που ήταν στη θέση του οδηγού και η αστυνομικός που καθόταν στο πίσω κάθισμα δεξιά τραυματίστηκαν σοβαρά και απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια του συναδέλφου τους και των διασωστών που έφτασαν γρήγορα στο σημείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ