ΕΛΛΑΔΑ

Πληρωμένοι εκτελεστές οι δράστες της διπλής δολοφονίας στο Περιστέρι τον Φεβρουάριο

Πληρωμένοι εκτελεστές οι δράστες της διπλής δολοφονίας στο Περιστέρι τον Φεβρουάριο
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Δολοφόνοι που εκτελούσαν πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου ήταν εκείνοι που εισέβαλαν  στο σπίτι μιας οικογένειας Αλβανών στο Περιστέρι τον Φεβρουάριο του 2017, σκοτώνοντας εν ψυχρώ τους γονείς και μάλιστα δεν δίστασαν να εκτελέσουν τα θύματά τους την ώρα που στο σπίτι ήταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού. 

Από την πρώτη στιγμή η σκηνή του εγκλήματος «πρόδιδε» στους αστυνομικούς ότι οι δολοφόνοι δεν ήταν ληστές, αλλά επαγγελματίες εκτελεστές, που πληρώθηκαν από κάποιους για να σκοτώσουν το ζευγάρι.

Την πόρτα του σπιτιού άνοιξε εν αγνοία του ο 20χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος όμως αντιμετωπίζει προβλήματα νόησης και έτσι δεν μπορούσε να δώσει σαφείς πληροφορίες στις Αρχές για τους δυο άνδρες, ενώ η 17χρονη κόρη του ζευγαριού βρισκόταν στο δωμάτιό της και διάβαζε. Όπως είχε καταθέσει, άκουσε μόνο τους πυροβολισμούς και όταν βγήκε για να δει τι συμβαίνει βρήκε τους γονείς της νεκρούς στο υπνοδωμάτιό τους.

Οι αρχές είχαν εντοπίσει ένα χρηματικό ποσό κρυμμένο στην ψωμιέρα της κουζίνας, όμως υπήρξαν κινήσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειας που έκαναν τους αστυνομικούς να ερευνήσουν αν ο πατέρας της οικογένειας είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κάποιους.

Όπως αποδείχτηκε, οι φυσικοί αυτουργοί είχαν απευθυνθεί σε ομάδα που αναλάμβανε από εκβιασμούς μέχρι εκτελέσεις, για να σκοτώσουν τη γυναίκα και τον άνδρα.

Μυστήριο με τη δολοφονία στο Περιστέρι - Τα θύματα αναγνώρισαν τους δράστες;

Το μεσημέρι η αστυνομία θα κάνει για την υπόθεση και επίσημες ανακοινώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ