Προκαταρκτική έρευνα για το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας»
Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, σχετικά με το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.
Υπενθυμίζεται, ότι χθες, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, είχε διαβιβάσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, υπό τον τίτλο «Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους»- «Βουλή-Τραβεστί» και υπότιτλο: «Ξύλο στην κάθε “αδελφή”» και ζητούσε να πράξει τα δέοντα.
Σήμερα, η κ. Δημητρίου παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να διερευνηθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, αν έχουν τελεστεί ή όχι αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, από τους υπευθύνους της εν λόγω εφημερίδας.
ΠΑΣΟΚ: Παρατείνονται μέχρι τις 20:00 οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων
17:44
Αραγτσί: Οι ΗΠΑ μας αντιγράφουν - Μας χτυπούν με κλώνους των ιρανικών Shahed
17:30
Το Ισραήλ ενέκρινε «έκτακτο» κονδύλι για στρατιωτικές αγορές για τον πόλεμο στο Ιράν
17:18
«Είμαι ακόμα ζωντανός», απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του
17:00