Ποινές φυλάκισης σε 11 οπαδούς του ΠΑΟΚ, για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το '15
Ποινές φυλάκισης από 9 έως 20 μήνες επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε έντεκα οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατηγορούνταν για συμμετοχή στα επεισόδια του προπέρσινου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και τον Ολυμπιακό, που διεκόπη οριστικά λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης, στο γήπεδο της Τούμπας.
Οι πράξεις για τις οποίες τιμωρήθηκαν είναι -κατά περίπτωση- αυτές που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο, διατάραξη οικιακής ειρήνης, αντίσταση, σωματικές βλάβες -σε απόπειρα και τετελεσμένη- κά. Το δικαστήριο ανέστειλε τις ποινές, ενώ όπου δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις μετατράπηκαν σε χρηματικές.
Αντίθετα με τους παραπάνω, αθωωτική ήταν η ετυμηγορία των δικαστών για δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατηγορούνταν για τα ίδια επεισόδια.
Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,1 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι
07:45
Θεοδωράκης (ΕΛ.Α.Σ): Τέλος στο κράτος - «λάφυρο» και στη διαχείριση πίσω από «κλειστές πόρτες»
07:39
Δεμένα τα πλοία στις 3 Ιουλίου στη Ραφήνα: 24ωρη απεργία των ναυτικών των επιβατηγών πλοίων
07:29
Το θέμα της ακρίβειας περνάει το «κατώφλι» του Μαξίμου - Η Δευτέρα των αποφάσεων
07:29