Σέρρες: Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών
Δύο νεαροί, ηλικίας 21 και 22 ετών, συνελήφθησαν και άλλοι δύο συνεργοί τους αναζητούνται από την αστυνομία κατηγορούμενοι πως μέσα σε διάστημα δύο μηνών διέρρηξαν καταστήματα, επιχειρήσεις, σπίτια και αυτοκίνητα στην πόλη των Σερρών, με τη συνολική λεία των κλοπιμαίων να ξεπερνά τις 7.000 ευρώ.
Σε βάρος των δύο νεαρών που συνελήφθησαν σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ αναζητούνται ένας 19χρονος και ένας 20χρονος, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες το χρονικό διάστημα από τις 8 Αυγούστου έως τις 12 Οκτωβρίου διέπραξαν οχτώ κλοπές και πέντε απόπειρες κλοπής από καταστήματα και επιχειρήσεις, δύο κλοπές οχημάτων, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, μία κλοπή σε σπίτι και μία απόπειρα κλοπής από όχημα.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
SPONSORED
Αινιγματική ανάρτηση Τσίπρα για νέο κόμμα: «Τον Μάρτη ήταν νωρίς»
09:59
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα λόγω έργων σε Λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη και Κηφισό
09:50
Πειραιάς: Αυτοκτονία η βουτιά θανάτου της 24χρονης από μπαλκόνι 7ου ορόφου
09:44
Θεσσαλονίκη: Σύρραξη 20 ατόμων σε ποντιακό γλέντι - Δύο τραυματίες από ρίψη μπουκαλιών
09:40