Παρασημοφόρηση της πολεμικής σημαίας του θωρηκτού «Γ. Αβέρωφ»
Η πολεμική σημαία του θωρηκτού «Γ. Αβέρωφ» θα τιμηθεί με τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος του Σωτήρος, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η τελετή παρασημοφόρησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 11:45, επί του πλοίου που βρίσκεται εν όρμω στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Μετά την τελετή θα ακολουθήσει επίδειξη μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με τη συμμετοχή της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ, ελικοπτέρου τύπου S70B Aegean Hawk και ομάδων/σκαφών της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη θέση ελλιμενισμού του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ».
Με την ευκαιρία αυτή στο θωρηκτό δεν θα γίνουν επισκέψεις του κοινού από τις 9 το πρωί έως τις 14:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Σημαντικό ενδιαφέρον στις δημοπρασίες LNG του ΔΕΣΦΑ για δέσμευση χρονοπαραθύρων εκφόρτωσης φορτίων LNG
13:04
ΚΟΣΜΟΣ
Νορβηγία: Αθώος δήλωσε στη δίκη του για βιασμούς ο γιος της πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ
13:02
ΕΛΛΑΔΑ
Κόκκινα δάνεια: Λύση υπέρ των δανειοληπτών θα εισηγηθεί ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Μυτιλήνη: Έπεσαν σοβάδες σε σχολείο της Καλλονής (pic)
12:57
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ