Επίθεση στο Α.Τ. Πεύκης: Αστυνομικοί και κρατούμενοι κινδύνευσαν να καούν ζωντανοί
Να κάψουν ζωντανούς τους αστυνομικούς είχαν σκοπό οι νεαροί που επιτέθηκαν τη νύχτα με βόμβες μολότοφ κατά του αστυνομικού τμήματος της Πεύκης.
Στο κτίριο, την ώρα εκείνη, βρίσκονταν δύο αστυνομικοί και ο σκοπός υπηρεσίας, ενώ στα κρατητήρια του τμήματος υπήρχαν επτά κρατούμενοι που θα εγκλωβίζονταν στις φλόγες, καθώς οι κουκουλοφόροι πετούσαν τις μολότοφ μέσα στο κτίριο. Για να είναι μάλιστα σίγουροι ότι θα προκαλέσουν μεγάλη φωτιά έριξαν και δυο μεγάλα μπουκάλια με λάδι μηχανής.
Οι κουκουλοφόροι θα είχαν καταφέρει το σκοπό τους αν ο αστυνομικός φρουρός δεν είχε προλάβει να πυροβολήσει δυο φορές στον αέρα, για να εξαφανιστούν.
Αφού τράπηκαν σε φυγή, πέταξαν στο δρόμο και μολότοφ μόνο και μόνο για να μην τις έχουν μαζί τους σε ενδεχόμενο έλεγχο από αστυνομικούς που θα έφταναν στην περιοχή.
Από την καταδρομική επίθεση, αυτοκίνητα καταστράφηκαν ενώ προκλήθηκαν ζημιές και στην είσοδο του τμήματος.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν τα άτομα να βρήκαν καταφύγιο σε κάποιο κοντινό κτίριο που είναι υπό κατάληψη από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Πηγές ΠΑΣΟΚ: Η κυβερνητική πλειοψηφία αποκλείει κρίσιμους μάρτυρες από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠ
18:35
Πηγές υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Ναι στα λογικά αιτήματα, όχι στην ταλαιπωρία της κοινωνίας
18:23
CrediaBank: Σε αποκλειστικές συζητήσεις για την εξαγορά της Παντελάκης Securities
18:15
Μητσοτάκης: Η φρεγάτα «Κίμων» είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας περνούν σε μία νέα εποχή (vid)
18:13