ΕΛΛΑΔΑ

«Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο»: Το μήνυμα που έλαβε η εφοριακός πριν την άγρια δολοφονία της

«Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο»: Το μήνυμα που έλαβε η εφοριακός πριν την άγρια δολοφονία της
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/Φωτογραφία αρχείου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού στο Β΄Νεκροταφείο στα Άνω Πατήσια.

Η απώλεια της τσάντας της άτυχης Δώρας, οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι το κίνητρο ήταν η ληστεία. Ωστόσο, οι έρευνες στην γύρω περιοχή από το νεκροταφείο δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν οι 14 μαχαιριές, 4 από τις οποίες μοιραίες. Αυτό το δεδομένο υποδεικνύει στους αστυνομικούς και το σενάριο του προσωπικού κινήτρου με πιθανή σκηνοθεσία ληστείας.

Ωστόσο, νέα τροπή στην υπόθεση δίνει η μαρτυρία μιας συγγενούς του θύματος, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε πως τρεις ημέρες πριν από την δολοφονία, η Δώρα, της είχε πει πως δέχτηκε ένα μήνυμα «να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο». Η 32χρονη κοπέλα δεν είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο μήνυμα και πού το δέχτηκε, δηλαδή στο κινητό, σε email ή στο Facebook και το κυριότερο από ποιον.

Προς το παρόν, αυτή την μαρτυρία δεν την έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, ενώ είναι άγνωστο ακόμα αν το ύφος του αποστολέα του μηνύματος ήταν απειλητικό ή απλά από κάποιον δικό της άνθρωπο ο οποίος την συμβούλεψε να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο γιατί ήταν καταβεβλημένη ψυχολογικά και επειδή πήγαινε σχεδόν καθημερινά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ