Ληστές γρονθοκόπησαν και έκαψαν με σίδερο 85χρονη στην Κυψέλη
Αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα 85χρονης γυναίκας στην Κυψέλη, την οποία χτύπησαν με γροθιές και την έκαψαν με σίδερο, για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα της άτυχης ηλικιωμένης, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Ζώνης, τις πρώτες πρωινές ώρες και αφού την χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε χρήματα, την έκαψαν με σίδερο, σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Η άτυχη γυναίκα είπε στους δράστες ότι έχει μόνο λίγα ευρώ στο διαμέρισμά της, ενώ οι κακοποιοί την απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν.
Τελικά, έφυγαν με τα λίγα ευρώ που βρήκαν στο διαμέρισμα, αφού προηγουμένως έδεσαν την 85χρονη. Εκείνη, μετά από ώρα, κατάφερε να λυθεί μόνη της και να καλέσει σε βοήθεια.
Η ηλικιωμένη διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.
Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά κυβέρνησης και Μητσοτάκη μετά τις δηλώσεις Κοβέσι: «Είστε διεφθαρμένοι»
08:09
Τριπλή επιστροφή ενοικίου: Οι όροι για 800 ευρώ σε 50.000 εργαζόμενους στην περιφέρεια - «Έρχεται» στη Βουλή η διάταξη
07:59
Δήμας στο CNN Greece: Τα μέτρα οδικής ασφάλειας μείωσαν κατά 88% τα θανατηφόρα στον Πύργου – Πατρών
07:47
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μια… ανάρτηση μακριά από την αναζωπύρωση του πολέμου
07:45