ΕΛΛΑΔΑ

Ο αδερφός του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ευχαριστεί δημόσια όσους συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά του

Ο αδερφός του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ευχαριστεί δημόσια όσους συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά του
EUROKINISSI/ Φωτογραφία αρχείου

Την ευγνωμοσύνη του για την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένειά του τις δύσκολες αυτές ώρες, έπειτα από την άγρια δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εξέφρασε μέσω μιας ανάρτησης στο facebook ο αδερφός του εκλιπόντος.

Στην λιτή ανάρτησή του, ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, ευχαριστεί όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά του, καθώς και την ελληνική αστυνομία για την προσπάθεια να εξιχνιάσει το στυγερό αυτό έγκλημα.

Επιπλέον, ευχαριστεί όλους όσοι στο πλαίσιο της ενημέρωσης διαχειρίστηκαν το θέμα με διακριτικότητα και σεβασμό.

Αναλυτικά, ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, γράφει:

«Η οικογένειά μας απευθύνει από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση που εισπράττουμε όλες αυτές τις μέρες της βαθιάς οδύνης για την τραγική και άδικη απώλεια του Μιχάλη μας.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, πελάτες, γνωστοί και άγνωστοι, συνάδελφοι δικηγόροι και δικαστές, αφήσατε βαθιά μέσα στη ψυχή μας, με λόγια και πράξεις, ένα ηχηρό αποτύπωμα σεβασμού, αναγνώρισης και αξιοπρέπειας.

Ευχαριστούμε όλους όσους, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών, διαχειρίστηκαν την οικογενειακή μας τραγωδία με διακριτικότητα και σεβασμό.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία, της οποίας όλα τα στελέχη δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την αθόρυβη και ταχύτερη εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος που άλλαξε για πάντα τη ζωή μας και συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.

Εκφράζουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη σε όλες και όλους σας για την αγάπη και τον σεβασμό σας στη μνήμη του αγαπημένου μας Μιχάλη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ