Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι έριξαν...σαμπουάν στο σιντριβάνι του Λευκού Πύργου (pic)
Για «αχαρακτήριστη συμπεριφορά» κάνει λόγο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος, Θανάσης Παππάς, σε ανακοίνωση του, αναφορικά με τη ρίψη σαμπουάν, από αγνώστους, στο σιντριβάνι του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.
«Το περιστατικό με τα "παιχνίδια" ορισμένων με σαμπουάν σε κεντρικά σιντριβάνια του Δήμου Θεσσαλονίκης καταδεικνύει ότι η παραβατικότητα επιδρά αποφασιστικά στην απαξίωση των δημόσιων υποδομών» τονίζει ο κ. Παππάς και υπογραμμίζει ότι όλοι οι φορείς πρέπει να συμβάλλουν στην πάταξη φαινομένων φθοράς στη δημοτική περιουσία (κτίρια, πάρκα, παιδικές χαρές κ.ά.).
«Δεν αρκούν οι προθέσεις και δράσεις του Δήμου, αλλά απαιτούνται μείζονες παρεμβάσεις από τη συντεταγμένη πολιτεία» σημειώνει ο αντιδήμαρχος.

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ
22:37
Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν σορούς στρατιωτών
22:37
Ο Εντ Σίραν ενέπνευσε το πρόγραμμα «Μουσική στις Βιβλιοθήκες» στο Ηνωμένο Βασίλειο
22:26
Μητσοτάκης στην Πνύκα: Μπορείς να κερδίσεις εκλογές ως μετριοπαθής κεντρώος
22:20