«Το έσκασε» από τη ΓΑΔΑ 15χρονη που βρισκόταν σε προστατευτική φύλαξη
Μία 15χρονη από τη Ρουμανία που βρισκόταν σε προστατευτική φύλαξη, κατάφερε να "το σκάσει" από το παράθυρο της ΓΑΔΑ, αφού διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη, παιδί διαλυμένης οικογένειας, είχε μεταφερθεί νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ, όπου περίμενε στο τμήμα Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου να οριστεί σε ποιο ίδρυμα θα την πήγαιναν.
Η ανήλικη δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο ίδρυμα και χωρίς να γίνει αντιληπτή, κατάφερε να το σκάσει από το παράθυρο του τρίτου ορόφου της ΓΑΔΑ, χρησιμοποιώντας τις σκαλωσιές, που έχουν τοποθετηθεί για εργασίες συντήρησης στο κτίριο και από εκεί να κατέληξε στην πίσω πλευρά του μεγάρου της Αστυνομίας.
ΚΟΣΜΟΣ
Νέο αεροπλανοφόρο για τη Γαλλία ανακοίνωσε ο Μακρόν - Θα αντικαταστήσει το Charles de Gaulle
17:25
ΕΛΛΑΔΑ
Έφοδο του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Τεμπών καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού
17:13
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης σε ένα 24ωρο
17:04
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της οικογένειας του Μαδούρο - «Ανυπόφορο το καθεστώς» λέει ο Ρούμπιο
16:52
ΕΛΛΑΔΑ