«Το έσκασε» από τη ΓΑΔΑ 15χρονη που βρισκόταν σε προστατευτική φύλαξη
Μία 15χρονη από τη Ρουμανία που βρισκόταν σε προστατευτική φύλαξη, κατάφερε να "το σκάσει" από το παράθυρο της ΓΑΔΑ, αφού διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη, παιδί διαλυμένης οικογένειας, είχε μεταφερθεί νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ, όπου περίμενε στο τμήμα Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου να οριστεί σε ποιο ίδρυμα θα την πήγαιναν.
Η ανήλικη δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο ίδρυμα και χωρίς να γίνει αντιληπτή, κατάφερε να το σκάσει από το παράθυρο του τρίτου ορόφου της ΓΑΔΑ, χρησιμοποιώντας τις σκαλωσιές, που έχουν τοποθετηθεί για εργασίες συντήρησης στο κτίριο και από εκεί να κατέληξε στην πίσω πλευρά του μεγάρου της Αστυνομίας.
ΚΟΣΜΟΣ
Washington Post: Οι ΗΠΑ έστειλαν πάνω από 150 μαχητικά στη Μέση Ανατολή με το βλέμμα στο Ιράν
23:18
ΚΟΣΜΟΣ
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Το «βαλτωμένο» μέτωπο των 1.200 χιλιομέτρων
23:06
ΕΛΛΑΔΑ
Σαράντα μετανάστες εντόπισε το Λιμενικό στο Φαρμακονήσι
22:55
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Νέες μακροχρόνιες συμφωνίες για τον Κάθετο Διάδρομο εξασφάλισε η Atlantic SEE LNG Trade
22:44
ΚΟΣΜΟΣ