ΕΛΛΑΔΑ

Ποτέ την Κυριακή: Διαμαρτυρίες κι εντάσεις για τα ανοιχτά καταστήματα (pics)

Ποτέ την Κυριακή: Διαμαρτυρίες κι εντάσεις για τα ανοιχτά καταστήματα (pics)
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Με πανό που έγραφαν «ποτέ την Κυριακή» θέλησαν τα μέλη της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος που έχει κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου, να δώσουν το μήνυμά τους για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

4277238

Συλλογικότητες, μέλη του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, αντιδρώντας στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή, μπλόκαραν τις εισόδους μεγάλων αλυσίδων και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στους καταναλωτές.

4277255

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων που διαρκούν έως τις 15 Νοεμβρίου, τα καταστήματα είναι προαιρετικώς ανοιχτά σήμερα. Πολλοί καταστηματάρχες, πάντως, επέλεξαν να μην ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους καθώς, όπως υποστηρίζουν, τα λειτουργικά έξοδα είναι μεγαλύτερα από τα έσοδά τους τις Κυριακές.

4277233

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τον ίδιο λόγο πραγματοποιήθηκαν και στη Θεσσαλονίκη από μέλη της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, της ΠΑΣΕΒΕ αλλά και του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλών Εργαζομένων Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις δεν έλειψε και η ένταση μεταξύ διαμαρτυρόμενων και καταναλωτών που ήθελαν να ψωνίσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ