ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα κοκαΐνης με «έδρα» κλαμπ στο Μπουρνάζι

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα κοκαΐνης με «έδρα» κλαμπ στο Μπουρνάζι
EUROKINISSI/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ/φωτογραφία αρχείου

Κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, που δραστηριοποιούνταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλοκή στο κύκλωμα έχει ένας «νονός» της νύχτας, ο οποίος αν και έγκλειστος στη φυλακή, κατάφερνε να οργανώνει τις αγοραπωλησίες μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης, που διακινούνταν μέσα στο συγκεκριμένο κλαμπ στην περιοχή του Μπουρναζίου.

Οι αστυνομικοί είχαν βάλει εδώ και καιρό στο μικροσκόπιό τους το κλαμπ, στο οποίο πήγαιναν ως θαμώνες για να καταγράψουν τις κινήσεις των μελών του κυκλώματος. Μόλις επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες περί διακίνησης ναρκωτικών, οργάνωσαν επιχείρηση η οποία έγινε το περασμένο Σάββατο, οπότε και οι αστυνομικοί της Δίωξης εισέβαλαν στο κλαμπ και ακινητοποίησαν θαμώνες και εργαζόμενους για να κάνουν έρευνα.

Όπως διαπίστωσαν, δύο υπάλληλοι αλλά και κάποιοι θαμώνες είχαν στην κατοχή τους ποσότητες κοκαΐνης, ενώ σε χώρους του κλαμπ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από ένα κιλό της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας αλλά και μεγάλα χρηματικά ποσά σε ευρώ, αλλά και σε λεκ, το νόμισμα της Αλβανίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ