ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ για δολοφονία Ζέμπερη: Δεν αποκλείεται ο δράστης να είχε ξαναδεί στο νεκροταφείο τη Δώρα

ΕΛΑΣ για δολοφονία Ζέμπερη: Δεν αποκλείεται ο δράστης να είχε ξαναδεί στο νεκροταφείο τη Δώρα
ελληνική αστυνομία

Την ώρα που η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική εντολή τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 58χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ο 58χρονος να είχε ξαναδεί κάπου την Δώρα Ζέμπερη.

Μιλώντας με αξιωματικούς που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, έλεγαν στο CNN Greece ότι δεν θα απέκλειαν καθόλου την περίπτωση, είτε στο νεκροταφείο, είτε στην ευρύτερη περιοχή, ο δράστης να είχε συναντήσει και πάλι το θύμα του.

Αλλώστε όπως αποδείχθηκε, το σπίτι τόσο του δράστη όσο και του θύματος ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση.

Την ίδια ώρα έρχονται στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από τις δυο ημέρες που οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τον 58χρονο και τον παρακολουθούσαν. Συνέχιζε κανονικά τη ζωή του, πήγαινε στο καφενείο αλλά και βόλτες με το αυτοκίνητο του, ενώ περνούσε πολλές ώρες στα σοκάκια της Μενάνδρου και το κέντρο της Αθήνας.

Συνέχιζε τη ζωή του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν θα φτάσουν οι αρχές ποτέ στα ίχνη του, που κυκλοφορούσε χωρίς καμιά προφύλαξη και συνέχισε τη ζωή του κανονικά.

dvra 2

Πηγή: ΕΛΑΣ

Στην κατάθεση που έδωσε σήμερα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, ο 58χρονος, που έχει ομολογήσει την άγρια δολοφονία της νεαρής εφοριακού, φάνηκε μετανιωμένος στην απολογία του, ενώ μίλησε και για τη ζωή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ