ΕΛΛΑΔΑ

Νέο πλέγμα ασφαλείας γύρω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Νέο πλέγμα ασφαλείας γύρω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει η ΕΛ.ΑΣ.
(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )

Ένα νέο πλέγμα ασφαλείας γύρω από το κτίριο του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζεται να εφαρμόσει η ΕΛΑΣ.

Το τρομοκρατικό χτύπημα που λίγο έλειψε να στοιχήσει τη ζωή στον αστυνομικό σκοπό της διμοιρίας, έδειξε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη επανασχεδιασμού των μέτρων, καθώς το πρώτο και πιο βασικό συμπέρασμα που έβγαλαν οι επιτελείς της Κατεχάκη, ήταν ότι ο τρομοκράτης έφτασε μέχρι τη Χαριλάου Τρικούπη με ένα καλάσνικοφ και κατάφερε να εξαφανιστεί χωρίς να τον εντοπίσει κανένας αστυνομικός που ενδεχομένως να έκανε περιπολία στα Εξάρχεια.

4280329


Πηγή:(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)

Οι αξιωματικοί πάντως της ΕΛΑΣ δεν έχουν ακόμη απάντηση στο αν θα παραμείνει ή όχι η διμοιρία έξω από το ΠΑΣΟΚ.

Ψάχνουν στα Εξάρχεια τη γιάφκα της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»

Πάντως προσανατολίζονται στη δημιουργία εποχούμενων περιπολιών περιμετρικά της διμοιρίας. Ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά θα δημιουργήσουν έναν στενό κλοιό μέσα στον οποίο θα περιπολούν, ώστε αν εντοπίσουν την οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση να επέμβουν.

4014073


Πηγή:(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)

Το σχέδιο αυτό θα λειτουργήσει, λένε οι Αρχές, και αποτρεπτικά για τις ομάδες των μπαχαλάκηδων που σχεδόν κάθε βράδυ κάνουν καταδρομικές επιθέσεις με μολότοφ και ξύλα σε βάρος της διμοιρίας.

Η ΕΛΑΣ όμως σκέφτεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το σχέδιο με αστυνομικούς που θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία των δρόμων γύρω από τη Χαριλάου Τρικούπη και το χαρακτηριστικό τους θα είναι ότι θα κινούνται όσο γίνεται πιο αθέατοι και σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά.

Στόχος θα είναι να υπάρχει όσο γίνεται καλύτερη εικόνα από την κίνηση οργανωμένων ομάδων προς τη διμοιρία από αστυνομικούς που θα παρακολουθούν την κίνηση στους γύρω δρόμους χωρίς όμως να δίνουν στόχο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ