Μυτιλήνη: Αποφυλακίστηκε ο μοναδικός προφυλακισμένος για την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας
Αποφυλακίστηκε με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο μοναδικός εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Λήμνου.
Ο κατηγορούμενος από τον περασμένο Αύγουστο είχε κριθεί προφυλακιστέος και κρατείτο στις φυλακές της Χίου.
Με απόφαση του Συμβουλίου, ο αποφυλακισθείς επιχειρηματίας πρέπει να καταβάλει εγγύηση ύψους 89.000 ευρώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ του επιβλήθηκε ακόμα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της Μυτιλήνης όπου διαμένει, εκάστη 1η και 15η μέρα κάθε μήνα.
ΚΟΣΜΟΣ
Σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα σε Ισραηλινούς στρατιώτες και Χεζμπολάχ στα σύνορα με το Λίβανο
07:09
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ισραήλ σφυροκοπά την Τεχεράνη: Στις φλόγες το αεροδρόμιο Μεχραμπάντ - Νέες απειλές κατά της Δύσης από το Ιράν
07:06
ΚΟΣΜΟΣ
Νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο Ιράν: Ισχυρές εκρήξεις στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ, αντίποινα από Τεχεράνη (vid)
07:05
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Σχεδόν αίθριος με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Ενισχύονται οι άνεμοι
07:00
ΕΛΛΑΔΑ