Ποινή φυλάκισης ενός χρόνου στον ψυχίατρο που εξέδιδε ψευδείς βεβαιώσεις σε στελέχη της ΧΑ
Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στον ψυχίατρο Κωνσταντίνο Παρασχάκη για την υπόθεση των ψευδών βεβαιώσεων που εξέδιδε σε στελέχη της Χρυσής Αυγής ώστε να μπορούν να λαμβάνουν άδειες οπλοφορίας.
Σε πρώτο βαθμό ο ψυχίατρος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, που ήταν στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών.
Μεταξύ αυτών που είχαν λάβει ψευδείς βεβαιώσεις το 2012 από τον Κωνσταντίνο Παρασχάκη ήταν και οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Στάθης Μπούκουρας και άλλοι.
ΚΟΣΜΟΣ
Ταϊλάνδη: Στους 30 οι νεκροί από φωτιά σε μπαρ - Ήταν κλειδωμένες οι πόρτες, κρύφτηκαν στην τουαλέτα
08:45
ΚΟΣΜΟΣ
Λούλα: «Πειρατεία» η τυχόν επιβολή φόρου από τις ΗΠΑ στα Στενά του Ορμούζ
08:36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κικίλιας από το λιμάνι του Πειραιά: Για εμάς η ασφάλεια είναι πάνω από όλα
08:34
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Στιγμές αγωνίας για 2χρονο κοριτσάκι που είχε κλειδωθεί σε ΙΧ - Το απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
08:31
CULTURE