Πάτρα: Συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια στο Εργατικό Κέντρο (pics&vid)
Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο εργατικό κέντρο κατά τη διάρκεια των εργασιών της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το patrastimes.gr, στο εργατικό κέντρο εισέβαλαν μέλη του Π.Α.ΜΕ. τα οποία υποστήριζαν ότι δεν ακολουθούνται όλες οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.
Απο την αρχή της διαδικασίας τα πνεύματα ήταν οξυμένα. Συγκεκριμένες παρατάξεις ζητούσαν αναβολή. Αναφορά εγινε και στην παράταξη του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, τονίζοντας ότι υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του λόγω μη ύπαρξης μητρώου. Οι συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν μέχρι και μπουνιές.

Στο χώρο του Εργατικού Κέντρου έσπευσε δύναμη της αστυνομίας, η οποία κλήθηκε από την πλειοψηφία της διοίκησης προκειμένου να συλλάβει συνδικαλιστές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι αντέδρασαν στην προσπάθεια διεξαγωγής της εκλογο-απολογιστικής συνέλευσης του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων χωρίς να εμφανίζεται ποια σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου.
Τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν και υπήρξε συμφωνία στις εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή να γραφτούν όλα τα σωματεία εκτός εκείνου των αποκλειστικών νοσοκόμων του ΠΓΝΠ το οποίο έκανε εκλογές χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο.

Πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Φεβρουαρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ
00:30
Δανία: Δεν υπάρχουν κινεζικά ή ρωσικά πλοία κοντά στη Γροιλανδία
23:57
ΕΕ σε ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες: Αποφύγετε τον εναέριο χώρο του Ιράν
23:46