Κακοκαιρία: Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Νέας Περάμου μετά τις καταστροφικές πλημμύρες
Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της Νέας Περάμου, μετά την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε, το πρωί, την περιοχή. Από το κύμα κακοκαιρίας, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Τέσσερις εξ αυτών βρέθηκαν νεκροί στην Μάνδρα Αττικής σε πλημμυρισμένα υπόγεια και πραύλιους χώρους.
Απίστευτες είναι οι εικόνες καταστροφής που προκάλεσε η "σαρωτική" βροχή: Πλημμυρισμένα σπίτια, αυλές μέσα στη λάσπη, αυτοκίνητα ακινητοποιημένα, μάντρες ξηλωμένες και δεκάδες οι καταστροφές σε καταστήματα.
Οι κάτοικοι της Νέας Περάμου από νωρίς το πρωί βρίσκονται στο πόδι, προσπαθώντας να περισώσουν ό,τι μπορούν. «Μου γκρέμισε τη μάντρα. Το υπόγειο έχει πλημμυρίσει», λέει με απόγνωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Ευτέρπη που προσπαθεί να βγάλει το νερό και τη λάσπη από την αυλή της.

Πηγή: Eurokinissi
Λίγο πιο κάτω, ο κ. Ιορδάνης, ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου, λέει ότι «η ζημιά στο μαγαζί είναι γύρω στα 20.000-25.000 ευρώ. Όλα τα έπιπλα που ήταν ξύλινα έχουν καταστραφεί. Τα ψυγεία κάηκαν».

Πηγή: Eurokinissi

Πηγή: Eurokinissi
Τραγωδία στο Περού: Δέκα φοιτητές νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο - Έκαναν πάρτι γενεθλίων (pic)
20:48
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39
Σρι Λάνκα: Περισσότερους από 600 νεκρούς άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ντίτβα (pics)
20:30
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρύξει η Λιθουανία για τα αερόστατα από τη Λευκορωσία
20:23