Ανεμοστρόβιλος άνοιξε τους τάφους στο νεκροταφείο των Γαργαλιάνων (pivs&vid)
Επιπτώσεις σε ζώντες και μη είχε η κακοκαιρία που έπληξε το πρωί τους Γαργαλιάνους. Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» το νεκροταφείο της περιοχής, προκαλώντας μεγάλες ζημιές τους τάφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline.gr, πάνω από το 70% των τάφων έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιών που υπολογίζεται πως φτάνουν στις 700.000 ευρώ.
Τα περισσότερα μνήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, καθώς οι άνεμοι έσπασαν τους μαρμάρινους σταυρούς, τα καντήλια και ότι άλλο υπήρχε πάνω τους. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι περιπτώσεις που η μανία των ανέμων έσπασε και ταφόπλακες.
Τις εκτιμήσεις για τις ζημιές των 700.000 ευρώ έκανε ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για να πραγματοποιήσει αυτοψία.
Συγγενείς των νεκρών που έχουν ταφεί στο εν λόγω νεκροταφείο έσπευσαν επίσης να πάνε στο σημείο για να διαπιστώσουν την κατάσταση των τάφων.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πηγή: gargalianoionline.gr
Λασίθι: Μαθητής διακινούσε ναρκωτικά στο σχολείο - Βρέθηκαν δύο κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ (pic)
12:44
Αγρότες: Έκλεισαν για έξι ώρες το τελωνείο στον Προμαχώνα - Τι γίνεται σε Ευζώνους, Νίκη και Εξοχή
12:44
Στα «χέρια» της αστυνομίας το αυγό Φαμπερζέ που κατάπιε κλέφτης στη Νέα Ζηλανδία
12:43
«Taylor Swift: The Eras Tour: The End of an Era»: Εμφανίζεται και η μητέρα της Τέιλορ Σουίφτ
12:37