Κακοκαιρία: Κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ στη Μάνδρα Αττικής
Κλιμάκιο του Κέντρου Επιχειρήσεων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) μετέβη την Πέμπτη στη Μάνδρα Αττικής.
Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ενημέρωσε τον δήμο για θέματα δημόσιας υγείας που ενδέχεται να προκύψουν από το αποχετευτικό σύστημα, αλλά και το σύστημα ύδρευσης, ενώ έδωσε οδηγίες σε περίπτωση που εμφανιστούν συρροές κρουσμάτων να επικοινωνήσουν άμεσα με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Επίσης, άφησε στο γραφείο κοινωνικής μέριμνας του δήμου Μάνδρας φάρμακα και υπνόσακους.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο», θα διοργανώσει άμεσα συνάντηση φορέων για την εξέταση των προβλημάτων υγείας που ενδέχεται να εμφανιστούν μετά τις πλημμύρες.
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Ουκρανική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά στο λιμάνι του Τεμριούκ (vids)
12:11
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονικη: Αγρότες επιχειρούν να στήσουν μπλόκο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
12:02
ΚΟΣΜΟΣ
Βραζιλία: Βίντεο καταγράφει αεροπλάνο με 180 επιβάτες που τυλίχθηκε στις φλόγες πριν απογειωθεί (vid)
11:59
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Το Netflix σε «αποκλειστικές διαπραγματεύσεις» για την εξαγορά της Warner Bros Discovery
11:59
ΚΟΣΜΟΣ