Το Σάββατο στη 1 μ.μ. η κηδεία του Κώστα Βεργόπουλου
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» φτάνει την Παρασκευή, από το Παρίσι, η σορός του Κώστα Βεργόπουλου, που άφησε την τελευταία του πνοή στη γαλλική πρωτεύουσα την περασμένη Πέμπτη, σε ηλικία 75 ετών.
Η κηδεία του "αμετανόητου" πανεπιστημιακού καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας, διανοούμενου και πολυμεταφρασμένου συγγραφέα, που τίμησε με το έργο του την Ελλάδα διεθνώς, θα τελεστεί δημοσία δαπάνη από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α' Νεκροταφείου το Σάββατο 18/11, στις 13.00.
Επιθυμία της οικογένειάς του είναι, αντί στεφάνων, να δοθούν δωρεές στους «Γιατρούς του Κόσμου».
ΕΛΛΑΔΑ
Νέο βίντεο καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του 20χρονου που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη (vid&pic)
09:23
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Νέα επιχείρηση του Ισραήλ στο νότιο Λίβανο - Ο Τραμπ προσπαθεί να «χτίσει» συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ
09:20
ΕΛΛΑΔΑ
Χανιά: Στον ανακριτή σήμερα οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 17χρονης
09:14
CULTURE
Όσκαρ 2026: Σφοδρές αντιδράσεις στα social media για την τελετή – «Η πιο βαρετή που έχουμε δει»
09:05
ΚΟΣΜΟΣ