Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τραγωδίας στην Αίγινα
Πέθανε χθες Πέμπτη ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα το καλοκαίρι του 2016 όταν το ταχύπλοο «Ντουέντε» συγκρούστηκε με το «Αντωνία».
Υπενθυμίζεται, ότι τέσσερις από τους επιβάτες του τουριστικού σκάφους, μεταξύ των οποίων ένα κορίτσι 5 ετών με τον πατέρα του, καθώς και ο καπετάνιος σκοτώθηκαν.
Ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος ήταν κατηγορούμενος για την πρόκληση του ναυαγίου και το θάνατο του καπετάνιου και των τριών άτυχων επιβατών της λάντζας με την οποία συγκρούστηκε το ταχύπλοο που οδηγούσε.
Ο 78χρονος παρέμεινε προφυλακισμένος για ένα χρόνο, ενώ μετά την αποφυλάκισή του νοσηλεύθηκε για μεγάλα διαστήματα καθώς τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε επιδεινώθηκαν στη φυλακή.
Τουλάχιστον 24 νεκροί σε ουκρανικό πλήγμα με drone εναντίον της Χερσώνας
11:23
Ελβετία: Πάνω από 100 άτομα ήταν στο μπαρ στο Κραν Μοντανά τη στιγμή της έκρηξης - 10 νεκροί - Αποκλεισμένη η περιοχή, απαγόρευση πτήσεων
11:17
Πολικές θερμοκρασίες και παγετός το πρωί της Πρωτοχρονιάς: Στους -20 βαθμούς η θερμοκρασία στο Βαθύσταλο Παρνασσού
11:14
ΥΠΕΞ: Συλληπητήρια για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά - Ευχόμαστε να μην υπάρχουν Έλληνες στα θύματα
11:05