ΕΟΠΥΥ: Στη διάθεση των πληγέντων η Περιφερειακή Διεύθυνση Ελευσίνας
Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) ανακοίνωσε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση (ΠΕΔΙ) Ελευσίνας, αρμόδια για την εξυπηρέτηση στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής, λειτουργεί κανονικά, διευκολύνοντας έτσι τους πολίτες στις περιοχές που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Οι πολίτες και οι πάροχοι Υγείας που υπάγονται στην ΠΕΔΙ Ελευσίνας και αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε θέμα αρμοδιότητας του Οργανισμού, μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 5565502-3.
Η διοίκηση του Οργανισμού αναφέρει επίσης ότι για τους πληγέντες δικαιούχους πολίτες και παρόχους Υγείας της περιοχής, θα υπάρξει μέριμνα για την διευκόλυνση και την κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση των αιτημάτων τους.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Ντοκιμαντέρ για την καλλιτέχνιδα Άγκνες Ντένες με παραγωγό τον Ίθαν Χοκ
13:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: «Πράσινο φως» από το συμβούλιο ασφαλείας στη δημιουργία 19 οικισμών στη Δυτική Όχθη
13:21
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
«Melania»: Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ στο νέο ντοκιμαντέρ
13:10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Θωρηκτό Ποτέμκιν»: Ένας αιώνας κινηματογραφικής εξέγερσης
13:01
ΚΟΣΜΟΣ