Παραδειγματικές τιμωρίες για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπ.Άμυνας ζητά ο Καμμένος
Έρευνα για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας διέταξε ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου του.
Ο υπουργός έδωσε εντολή να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι.
Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών.
Να υπενθυμίσουμε πως ομάδα του «Ρουβίκωνα» αποτελούμενη από 10-15 άτομα εισέβαλε το μεσημέρι, ανήμερα του εορτασμού του Πολυτεχνείου, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εισήλθε στον προαύλιο χώρο και πέταξε φυλλάδια με συνθήματα υπέρ του παλαιστινιακού λαού και εναντίον των ιμπεριαλιστών.
Η ομάδα απωθήθηκε από την ασφάλεια του στρατοπέδου και αποχώρησε. Ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ δεν έγιναν συλλήψεις.
Ανήλικος χωρίς δίπλωμα παρέσυρε 63χρονη στη Μυτιλήνη – Συνελήφθη και ο κηδεμόνας του
22:27
Φρουροί της Επανάστασης: Το Ορμούζ θα παραμείνει κλειστό - Οι ΗΠΑ παραβίασαν την εκεχειρία
22:15
Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο καθώς εκπνέει η εκεχειρία στο Ιράν
22:03
Liveblog: Ρεσάλτο σε ιρανικά πλοία σε όλο τον κόσμο σχεδιάζουν οι ΗΠΑ - «Το Στενό του Ορμούζ θα παραμείνει κλειστό» δηλώνουν οι Φρουροί
21:55