ΕΛΛΑΔΑ

Αναστασία Τσουκαλά: Παραμένει στη ΜΕΘ μετά τον τραυματισμό της από φωτοβολίδα

Αναστασία Τσουκαλά: Παραμένει στη ΜΕΘ μετά τον τραυματισμό της από φωτοβολίδα

Για δεύτερο 24ωρο παραμένει στη ΜΕΘ η Αναστασία Τσουκαλά, η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε στο πόδι από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σταΕξάρχεια.

Η γυναίκα υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με φαρμακευτική αγωγή, κάτι το οποίο σημαίνει πως οι γιατροί προβληματίζονται για τη χαμηλή πίεσή της. Έχοντας αυτό υπόψιν καθώς και το βαρύ χειρουργείο που διήρκησε έξι ώρες, οι γιατροί λένε πως δεν θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες 24 ώρες και ότι η παραμονή της στην εντατική θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια.

Η δικηγόρος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη και συνομιλούσε με φωτορεπόρτερ (η 55χρονη είναι δικηγόρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ), όταν εντελώς ξαφνικά μία φωτοβολίδα εκτοξεύθηκε στο γόνατό της.

Με καρφωμένη τη φλεγόμενη φωτοβολίδα άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια και οι αστυνομικοί των ΜΑΤ προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν ανατριχιαστικές. Η γυναίκα φώναζε να σβήσουν τη φωτοβολίδα από το πόδι της και οι αστυνομικοί προσπαθούσαν για ώρα με πυροσβεστήρες να τη σβήσουν χωρίς να τα καταφέρνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ