Οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο: 27χρονος σκότωσε τον αδελφό του και αυτοκτόνησε
Μια ανείπτωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Μισίρια του Ρεθύμνου, με άνδρα να δολοφονεί τον αδελφό του και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του.
Ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης, μαχαίρωσε τον 21χρονο αδελφό του και στη συνέχεια κατανάλωσε φυτοφάρμακα.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr, ο 27χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Η ίδια ιστοσελίδα γράφει ότι ο δράστης ήταν γνωστός στις αρχές, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί αλλά το τελευταίο διάστημα ζούσε με τους γονείς και τον αδελφό του.
ΚΟΣΜΟΣ
Βεδουίνικες κοινότητες εγκαταλείπουν χωριά στη Δυτική Όχθη λόγω ισραηλινών επιθέσεων
12:28
ΚΟΣΜΟΣ
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Μέχρι μεσημέρι του Σαββάτου τα έντονα φαινόμενα
12:18
ΕΛΛΑΔΑ
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρησαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:12
ΚΟΣΜΟΣ