Αναβλήθηκε η δίκη των συλληφθέντων για τα επεισόδια το Πολυτεχνείο – Απουσίαζαν οι μάρτυρες
Αναβλήθηκε η δίκη των 10 συλληφθέντων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια την περασμένη Παρασκευή, μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου της 17ης Νοεμβρίου.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την 1η Δεκεμβρίου, καθώς δεν προσήλθαν στο δικαστήριο οι αστυνομικοί που έχουν κληθεί ως μάρτυρες κατηγορίας.
Όλοι οι κατηγορούμενοι, ανάμεσα στους οποίους είναι και τέσσερις ξένοι υπήκοοι, είναι ελεύθεροι με εντολή του δικαστηρίου από το Σάββατο, οπότε και είχαν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται αφορούν, ανά περίπτωση, τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίστασης και παράνομης κατοχής φωτοβολίδων.
Την Τρίτη πρόκειται να οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν δύο από τους συλληφθέντες στα Εξάρχεια, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της κατοχής εκρηκτικών υλών.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (09 Φεβρουαρίου)
06:30
Αργίες 2026: Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα
06:02
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο χάρτης των πληρωμών από σήμερα έως τις 13 Φεβρουαρίου
05:00
Προ των πυλών το νέο πρόγραμμα «Ανακαινίζω» - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
04:00