Κλειστή μέχρι τέλος του μήνα η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας - Θήβας
Κλειστή θα είναι, από σήμερα Δευτέρα, μέχρι τις 30-11-2017, η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας-Θήβας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, για λόγους οδικής ασφάλειας, λόγω των καταστροφών που έχουν προκληθεί από τη φονική πλημμύρα, όπως ανακοινώθηκε απο την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, μηχανήματα έργων κ.λπ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΕΟ Ελευσίνας-Θήβας, στο τμήμα της από το 5ο χιλιόμετρο (πρατήριο καυσίμων «CYCLON») μέχρι και τα όρια με τον νομό Βοιωτίας, που φτάνει η εδαφική αρμοδιότητα του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.
Του ανωτέρω περιορισμού, εξαιρούνται: τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα κρατικών κ.λπ. υπηρεσιών, τα οχήματα που συνδράμουν στην αποκατάσταση των ζημιών, τα οχήματα τροφοδοσίας καταστημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα ΙΧ αυτοκίνητα των μονίμων κατοίκων και εργαζομένων (εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι κ.λπ.) σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο.

Πηγή: Eurokinissi
Όπως επισημαίνεται από την αστυνομία, ο συγκεκριμένος κυκλοφοριακός περιορισμός μπορεί να επεκταθεί σε όλα τα οχήματα, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.
Η Τροχαία κάνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στο παραπάνω οδικό τμήμα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τυχόν τροχαία ατυχήματα.
Τριμερής Παπασταύρου με Μπέργκαμ και Ράιτ για την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ
18:58
Κωνσταντοπούλου: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν κλείνει, όσο και αν προσπαθούν να το κλείσουν
18:47
ΚΚΕ για επίσκεψη Μητσοτάκη στον Έβρο: Ο καημός του είναι πώς η περιοχή θα γίνει ορμητήριο πολέμου
18:37
Συνελήφθη 32χρονος στα Χανιά για ναρκωτικά και όπλα
18:25