Συνέλαβαν 19χρονo μοντέλο από την Ελλάδα στο Χονγκ Κονγκ για μεταφορά κοκαΐνης (pics&vid)
Ένα 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ την Δευτέρα καθώς μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελωνειακών Αρχών η γυναίκα μετέφερε τα ναρκωτικά σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε σακίδιο πλάτης.
Η Ελληνίδα ήταν η τέταρτη ξένη γυναίκα που συνελήφθη στη χώρας την τελευταία εβδομάδα με την ίδια κατηγορία.
Οι Αρχές ερευνούν αν και οι τέσσερις προσελήφθησαν από το ίδιο κύκλωμα. Πηγές αναφέρουν πως η 19χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες περί μεταφοράς επικίνδυνων ουσιών.
Στο Χονγκ Κονγκ, η ανώτατη ποινή κάθειρξη για την εν λόγω κατηγορία είναι τα ισόβια.
Η 19χρονη έφτασε στη χώρα από την Αιθιοπία και τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας.
«Πιστεύουμε ότι όλα τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν προοριζόταν για τοπική κατανάλωση. Είναι πιθανό οι έμποροι ναρκωτικών να προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν ποσότητες πριν από την περίοδο των γιορτών», ανέφερε πηγή των ερευνών.
SPONSORED
Έκρηξη κοντά στο στρατηγικής σημασίας νησί Χαργκ - «Χτύπημα» του Ιράν σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
22:45
Πώς η δολοφονία του Τσάρλι Κερκ κάνει... πολύτεκνο τον Τζέι Ντι Βανς
22:33
Ιταλία: Παράταση έως τις 3 Ιουλίου στη μείωση των φόρων στα καύσιμα
22:21
«Bangaranga»: Η διάγνωση της Ντάρα με ΔΕΠΥ και οι φορές που σκέφτηκε να αποχωρήσει από τη Eurovision
22:10