Επιχείρηση εντοπισμού δύο αγνοουμένων στην Αλόνησσο
Ένας 68χρονος και ένας 75χρονος αγνοούνται από το απόγευμα της Τρίτης στην Αλόνησσο. Από τις πρώτες πρωινές ώρες έχει ξεκινήσει επιχείρηση εντοπισμού τους ενώ οι δύο υποθέσεις φαίνεται ότι δεν σχετίζονται μεταξύ τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 68χρονος πήγε για ψάρεμα με το καΐκι του, επέστρεψε και έδεσε κανονικά στο λιμάνι της Αλοννήσου, όμως μετά τα ίχνη του χάθηκαν.
Ο 75χρονος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και οι συγγενείς του δεν τον έχουν δει από το απόγευμα της Τρίτης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκοπήσεις: Φθορά της ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ, άλμα για το κόμμα Τσίπρα, αντιφατικά στοιχεία για Καρυστιανού - Τι δείχουν οι μετρήσεις Απριλίου
08:32
ΚΟΣΜΟΣ
Υπάρχει τελικά ο Μεγαλοπόδαρος; Τι αποκαλύπτει ο φάκελος του FBI
08:30
ΕΛΛΑΔΑ
Άγιος Δημήτριος: Ο 20χρονος έκρυψε το μαχαίρι και άλλαξε ρούχα μετά το έγλημα - Τι κατέθεσαν τρεις φίλοι του
08:16
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ έδωσε στο «φως» βίντεο από την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου - Η στγμή που συλλαμβάνουν τον δράστη
08:01
TRAVEL