Επεισόδια με τραυματισμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (pics)
Τραυματισμοί σημειώθηκαν από τα επεισόδια που ξέσπασαν το μεσημέρι στο χώρο του Ειρηνοδικείου Αθηνών, όταν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» επιχείρησαν να εισέλθουν στη δικαστική αίθουσα για να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μεταφέρθηκε τραυματισμένος ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής και στέλεχος της ΛΑΕ Θάνασης Μπαρτζώκας.
Υπενθυμίζεται πως επικράτησε μεγάλη ένταση όταν διαδηλωτές που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς, ήρθαν «στα χέρια» με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται στο σημείο, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να απομάκρυναν τους διαδηλωτές με χρήση χημικών.

EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος
Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στο χώρο ήταν και η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης αλλά και μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν αρχικά συγκεντρωθεί έξω από το χώρο του Ειρηνοδικείου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πώς υπολογίζεται το επίδομα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους
04:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00